<i>Hondencasting</i>
<i>Hondencasting</i>
  •  
  • © 2020 Bigbossie-Webdesign Info 0

HondencastingWaarom trainen bij ons?

Wij zijn de énige hondenschool in Nederland die cursussen verzorgt om de hond en het baasje voor te bereiden op een rol in een film, reclame of fotoshoot. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke vaardigheden nodig zijn voor een opdracht en daar trainen wij de hond en de eigenaar op.

Het trainen van de honden gebeurt op een positieve manier. Alles wordt in kleine stapjes aangeboden en beloond. Dit is goed terug te zien op het beeld. Onze honden zijn vol vertrouwen en je kunt duidelijk zien dat ze plezier hebben. Omdat wij zelf ook intensief trainen met de honden kunnen wij heel goed inschatten of een hond geschikt is voor een opdracht. Ons doel is dat de hond in elke situatie zijn vaardigheden laat zien. Daarom trainen wij op verschillende locaties en in moeilijke, onvoorspelbare situaties.

Wij zijn ook uniek in het aanbieden van groepslessen. Een belangrijk onderdeel hierbij is dat de honden samen verschillende vaardigheden aanleren en uitvoeren. Daarom kunnen onze honden ook samen in een film of commercial spelen.


Onze werkwijze

We werken samen met Zunneberganimals.com. Dit is groot castingbureau voor dieren. Zij krijgen alle aanvragen binnen en wij hebben hierin een adviserende rol. Wij stellen vervolgens honden voor waarvan wij denken dat ze de opdracht kunnen doen. Uiteindelijk beslist de klant welke hond daadwerkelijk wordt gekozen. 

Als de opdracht doorgaat dan trainen wij nog extra met de hond en de eigenaar. Dit gebeurt vaak op drukke locaties, zodat we zeker weten dat de hond de vaardigheid ook in moeilijke situaties zal laten zien. Wij kunnen ook door Zunneberg gevraagd worden als doghandler. We gaan dan mee naar de set om de hond en de eigenaar te begeleiden.