<i>Honden</i><i>training</i>
<i>Honden</i><i>training</i>
  •  
  • © 2020 Bigbossie-Webdesign Info 0

HondentrainingTrainingen

Ons doel is dat jij en je hond op een leuke en positieve manier vaardigheden leren waaraan jullie samen veel plezier beleven. Het is natuurlijk leuk als je hond een opdracht krijgt, maar het moet niet het belangrijkste doel zijn. Na de beginnerscursus is je hond een stuk stabieler en hebben jullie een heel scala aan leuke trucjes geleerd waaraan je samen verder kunt werken. Uiteraard trainen we ook de specifieke vaardigheden die nodig zijn voor een opdracht, zoals op afstand werken, langzaam lopen, blaffen op commando en met andere mensen meegaan. 


Voor wie

Elke sociaalvaardige hond die de basisgehoorzaamheid goed kent, is welkom. Mocht je hond het spannend vinden in een groep dan kun je ook privélessen bij ons volgen. Na de beginnerscursus kun je doorstromen naar de gevorderden groep en daarna naar de Elite. Daar kun je blijven trainen zolang jij en je hondenmaatje er plezier in hebben.


Waar en wanneer

Op 25 oktober om 19.30 u starten we met een beginnerscursus Theater. Deze cursus bestaat uit 8 lessen en kost 150 euro. Je kunt de cursus volgen bij Van Vuuren Hondentrainingen Coulombstraat 2, 1704 SP te Heerhugowaard.   

Inschrijven kan via info@theaterschoolvoorhonden.nl